Sorteren op:

Goedkope witte helmen: gratis verzending

Goedkope witte helmen passen eigenlijk bij elk soort motor of scooter. Zeker ook omdat de helmen Lees door

Van laag naar hoog sorteren

17 producten in totaal

Filteren
per pagina
Van laag naar hoog sorteren

17 producten in totaal

Filteren
per pagina
in allerlei verschillende vormen te krijgen zijn. Dit zijn bijvoorbeeld jethelmen. Het kan echter ook om systeemhelmen gaan. De mogelijkheden met betrekking tot de witte kleur zijn in dat opzicht eindeloos. Daar komt ook nog eens bij dat de helmen goedkoop te noemen zijn vanwege verschillende redenen. In de eerste plaats gaat het dan om de verzending. Die is niet alleen snel, maar ook nog eens geheel gratis. Het type helm hoeft hier geen enkel verschil in te maken.

Goedkope helm wit: service bij aankoop

Natuurlijk is niet alleen het ontbreken van verzendkosten een reden waarom van een goedkope witte helm gesproken kan worden. Dit heeft ook te maken met een flink aantal andere redenen. Zo zijn er bijvoorbeeld verschillende vormen van service die geboden worden waardoor de kosten goed beperkt gehouden kunnen worden. Wanneer van al deze voordelen genoten wordt, wordt de prijs van de helm wel heel laag. Er zijn zeer veel mogelijkheden. Voorbeelden zijn:

  • Hoogoplopende korting op de aanschafprijs
  • Geen verzendkosten of bezorgkosten gerekend
  • Niet goed betekent geld terug
  • Kortingen in bundel bij bestelling van meerder producten

Het is wel ook van belang om te weten dat een goedkope helm in het wit ook comfortabel en gemakkelijk in gebruik is. Het is bijvoorbeeld zo dat door het gebruik van thermoplast het gewicht laag gehouden kan worden. Ook is het zo dat de voering in de helm te wassen is. Daardoor zal deze niet de helm van binnenuit aantasten. Dit is immers ook een belangrijke factor om de kwaliteit van de helm over langere periode te kunnen garanderen. Er zijn verschillende andere kenmerken die meewegen.

> De Shark Skwal 2 helm of scorpion exo 510 air pinlock online bestellen: Profiteer nu van gratis bezorging!

Muziek luisteren: ja of nee?

Is het verstandig om muziek te luisteren onder een helm? Wanneer er op een scooter of motor gereden wordt, is het in de eerste plaats belangrijk om goede voeling met het verkeer te houden. Wanneer er geen muziek op staat zal dit de concentratie vaak ten goede komen. Dit is een goede reden om geen muziek te draaien. Een andere reden is van een geheel andere orde. De helmen die gedragen worden kunnen weleens herrie maken door de wind. Wanneer daardoor de muziek harder gezet moet worden, kan dit gehoorschade opleveren. Dit is natuurlijk ook niet aan te raden.

Alle helmen en accessoires in het assortiment genieten gratis verzending. Bekijk ook eens deze pareltjes: