Sorteren op:

Goedkope oranje helmen: 10-40% korting

Om zeker te weten dat goedkope oranje helmen aangeschaft kunnen worden is het goed om te Lees door

Set Ascending Direction

1 Item

Filter
per page
 1. VINZ Stelvio mat oranje jethelm fashionhelm scooterhelm motorhelm vooraanzicht zwart visier
  VINZ Stelvio - Mat Oranje
  Rating:
  97%
  Prijs (incl. btw)
  Normale prijs  99,95 Vanaf  79,95
  Vóór 23:59 uur besteld = morgen in huis*
Set Ascending Direction

1 Item

Filter
per page
kiezen voor een helm die met korting kan worden gekocht. Wanneer gekeken wordt naar de verschillende modellen in het aanbod, dan wordt al snel duidelijk dat deze kortingen flink kunnen oplopen. Zo zijn er bijvoorbeeld kortingen op de aankoopprijs die kunnen variëren van tenminste 10 procent tot maximaal 40 procent. Daarmee kan dus al direct een flinke besparing worden gedaan.

De kleur en de prijs zijn dus zeer belangrijke factoren bij de keuze voor een bepaalde helm. Het is in dat opzicht dan ook goed om te weten wat er nog meer mee kan spelen om te bepalen of een bepaalde helm geschikt is of niet. Dit hangt bijvoorbeeld af van de mate van kwaliteit die aan de helm gegeven kan worden. Dit is te herkennen aan zaken zoals het materiaalgebruik en het keurmerk dat aan de helm gegeven is.

Goedkope helm oranje: de aandachtspunten

Een goedkope oranje helm is in verschillende varianten te krijgen. Denk dan bijvoorbeeld aan een jethelm, systeemhelm of integraalhelm. Hoewel de modellen van deze helmen verschillend zijn, is het wel zo dat er een aantal belangrijke overeenkomsten zijn waaruit is af te leiden welke kwaliteit de helm heeft. Dit kan helpen de keuze gemakkelijker te maken. Het gaat dan bijvoorbeeld om zaken zoals de volgende:

 • De mate waarin het vizier beschermt tegen zon, wind en regen
 • Binnenvoering of oorpads die te wassen zijn
 • Gewicht dat niet te hoog is, vaak tot 1,5 kg

> Bestel online de scorpion exo 510 air: Verzending = gratis!

Regen overlast op het vizier oplossen

Regen op een vizier is altijd lastig. Natuurlijk is het een optie om met open vizier te rijden. Beter kan het echter zijn om juist te bekijken of het ook mogelijk is om het vizier met waterafstotende middelen te behandelen. Deze zijn direct mee aan te schaffen bij de koop van een helm. Zo kan worden gezocht dat het water niet op het vizier blijft plakken. Dit is bijvoorbeeld ook gemakkelijker dan zo nu en dan wissen met een handschoen. Het zicht blijft dan veel beter en veiliger.

Bekijk eens deze pareltjes: