Sorteren op:

Goedkope mat zwarte helmen: snelle bezorging

Goedkope mat zwarte helmen zijn een populaire keuze onder allerlei verschillende soorten rijders. Er zijn modellen Lees door

Van laag naar hoog sorteren

22 producten in totaal

Filteren
per pagina
Van laag naar hoog sorteren

22 producten in totaal

Filteren
per pagina
die goed geschikt zijn voor gebruik op een brommer. Andere passen beter bij een scooter. Weer andere helmen zijn goed geschikt voor gebruik op een motor. In dat opzicht kan het dus ook best lastig zijn om een goede helm te vinden, het aanbod is immers flink groot. Wat in ieder geval voor al deze helmen gelijk is, is dat de kosten voor bezorging niet in rekening worden gebracht. Zelfs niet wanneer deze al de volgende werkdag wordt afgeleverd. Dit is een deel van de reden waarom de helmen goedkoop kunnen zijn.

Dat neemt niet weg dat er nog altijd goed nagedacht moet worden over het type goedkope matzwarte helm dat aangeschaft moet worden. Er zijn immers veel verschillen tussen de helmen aan te merken. Terwijl het ook nog zo is dat er juist ook overeenkomsten zijn die het lastiger kunnen maken om een goed beeld te vormen.

Goedkope helm mat zwart: kwaliteit herkennen

Hoewel de prijs natuurlijk een belangrijke rol speelt bij een goedkope mat zwarte helm, is het vooral ook belangrijk om dan wel te weten wat er voor die prijs zoal gekregen kan worden. Dit heeft dan natuurlijk vooral betrekking op de kwaliteit van de helm. Dat deze voordeliger geprijsd is moet immers niet gelijkstaan aan een minder goede kwaliteit van de helm. Om die reden is het dus goed om te letten op:

  • Thermoplastic voor de buitenschaal
  • Een vizier zonwerend en waterafstotend
  • Verkrijgbaar in verschillende maten

Waar het vooral om gaat als een matzwarte goedkope helm aangeschaft moet worden is dat de voorwaarden op het gebied van stevigheid en comfort worden voldaan. Daarom zijn stevige, maar lichte materialen voor de schaal en het vizier ook zo sterk van belang. Daarnaast is het ook belangrijk dat de helm goed passend is. De juiste maat helm is daarin essentieel. Het is wel goed om te weten welke zaken een rol spelen bij het bepalen van de juiste maat. Daarvoor moet het hoofd goed worden opgemeten.

De juiste helmmaat weten

Hoe kan de juiste helmmaat worden bepaald? De maat van de helm speelt immers een belangrijke rol. Een helm die te groot of te klein is zal een eventuele klap niet goed opvangen. Door exact de juiste maat te bestellen is dit probleem op te vangen. Wel is het dan essentieel om te weten wat die maat is. Daarom moet de omtrek van het hoofd, zo’n 2,5 centimeter boven de wenkbrauwen, worden opgemeten met een meetlint. Vervolgens is met behulp van een tabel te vergelijken of dit de juiste maat is. Wanneer deze gevonden is, kan deze met een gerust hart worden gekocht.

Andere interessante producten:

Alle helmen
Systeemhelm
Scorpion exo 920 pinlock
Enduro helmen
Exo 390 scorpion
Motorhoes waterdicht