Gele helmen: vandaag besteld = morgen in huis!

Helmen zijn allang niet meer die lelijke ondingen vol deuken en butsen die goed passen bij Lees door

Sorteren

16 producten

Filteren
 1. Op werkdagen vóór 23:59 uur besteld
  =
  morgen gratis bezorgd!*
 2. Op werkdagen vóór 23:59 uur besteld
  =
  morgen gratis bezorgd!*
Sorteren

16 producten

Filteren

een oude Puch. Tegenwoordig zijn ze net zo modieus als de scooter of brommer zelf is. Gele helmen zijn daarom ook helemaal niet zo’n vreemde keuze. Dit past namelijk vaak heel goed in combinatie met de kleur van de gemotoriseerde tweewieler. Het is alleen wel zo dat niet alleen maar de kleur van belang is bij de keuze. Juist gaat het om hele andere zaken wanneer bepaald moet worden of een helm goed is of niet.

Helm in het geel: zelf zorgen voor een goede prijs

Een helm is niet direct een accessoire waarop bezuinigd moet worden. Dat neemt echter niet echt dat een specifieke helm in het geel wel tegen een aantrekkelijke prijs gekocht mag worden. Dat kan bijvoorbeeld door op zoek te gaan naar kortingen. Dit komen vooral bij het doen van aankopen online vaak in vele vormen. Dit kan al snel flink wat schelen in de aanschaf. Bij ons profiteer je van:

 • Hoge korting op de aankoopprijs
 • Geen kosten voor de verzending
 • Snelle levering

De korting op de aankoopprijs kan vaak al direct worden verkregen. Dit komt namelijk meer dan regelmatig voor en kan gele helmen tot wel tientallen euro’s goedkoper maken. Daardoor wordt de helm in de ideale kleur ineens ook ideaal van prijs.

> Verzending = gratis op het gehele assortiment grijze helmen!

De kenmerken van een vizier

Naast de kleur is ook het vizier steeds meer van belang voor een stijlvolle look. Toch is niet alleen zonwerend materiaal met een mooie schaduw van belang. Ook is het belangrijk dat het materiaal goed antikras is. Daardoor blijft het zicht langer beter. Om dit te behouden is het bovendien goed om het vizier regelmatig met een katoenen doek even op te poetsen om het vuil eraf te krijgen. Voor brildragers is het belangrijk dat het vizier versteld kan worden of afneembaar is. Daarmee kan ruimte voor de bril worden gemaakt.

> De groene helm: profiteer van kortingen tot wel 40%!