Sorteren op:

Gele Caberg helmen: 10-40% korting

Een gele Caberg helm komen is vooral een goed idee wanneer een goede opvallende helm gezocht Lees door

We kunnen geen producten vinden die overeenkomen met de selectie.
wordt. Dat is immers een belangrijk kenmerk van geel. Al is het natuurlijk wel zo dat er allerlei soorten geel te onderscheiden zijn. Zo is er bijvoorbeeld het geel dat heel fel is, maar ook het geel dat tegen de kleur oker aan zit. Het is in ieder geval voor al deze tinten zo dat de helmen in deze kleuren met goede kortingen te koop zijn. Dit kan een korting van 10 procent zijn, maar het kan ook zomaar gaan om een korting van 40 procent.

Gele helm van Caberg: wat zijn de bijzonderheden?

Het kopen van gele Caberg helmen wordt vooral gevoed door de wens om een helm in de gele kleur te dragen als helmen scooter en motorhelmen. Wanneer een aankoop wordt gedaan, dan is het echter natuurlijk wel belangrijk om ook verder te kijken dan de kleur alleen. Vooral de kenmerken met betrekking tot de kwaliteit spelen immers een belangrijke rol bij de definitieve keuze voor een bepaalde goedkope helm. Die kenmerken kunnen dan bijvoorbeeld zijn:

  • Pinlock voorbereid vizier
  • Verschillende onderdelen die reflecteren
  • Klaargemaakt voor gebruik van communicatie
  • Licht in gewicht door polycarbonaat
  • Ventilatie in de helm ingebouwd

> Bestel nu online de Schuberth helm: Bezorging = gratis op het gehele assortiment!

Wat te doen tegen lawaai?

Het is vaak zo dat er op de snelweg enige hinder van de wind ondervonden kan worden. Dit gebeurt zelfs vrij regelmatig als het gaat om geluidshinder. Er zijn verschillende maatregelen te nemen. In de eerste plaats is het slim om een dichte helm, zoals een systeemhelm, te gebruiken onder hoge snelheden. Zo krijgt de wind minder kans. Dit geldt ook voor het gebruik van een passende helm. Daarnaast is het slim om altijd gehoorbescherming, zoals bijvoorbeeld oordopjes, te gebruiken. Zo zal de herrie minder grip krijgen.

> Vandaag besteld = morgen in huis. Inspiratie nodig? Bekijk eens deze producten: