Sorteren op:

Gele brommerhelmen: nu tot wel 40% korting

Gele brommerhelmen zijn al lange tijd een populaire keuze onder de bezitters van scooters. Natuurlijk is Lees door

Van laag naar hoog sorteren

12 producten in totaal

Filteren

12 producten in totaal

Filteren
dit deels te danken aan de mooie en modieuze uitstraling die deze helmen bieden. Daarnaast is het fijn om te weten dat de korting op de aanschafprijs van 10 tot 40 procent kan oplopen. Dit maakt het interessant om één van de vele modellen gele brommerhelm die in het assortiment te vinden zijn uit te kiezen.

Er zijn bovendien allerlei voordelen zijn die rondom de brommerhelm in het geel te genieten zijn. Denk dan bijvoorbeeld ook aan de verzendkosten. Die worden in het geheel niet gerekend. Daardoor is dus ook direct bij de aankoop duidelijk wat de prijs is die voor de helm betaald moet worden. Daarnaast profiteer je ook van de snelle bezorging en de mogelijkheid om de helm direct in gebruik te nemen.

Brommerhelm geel: welke punten zijn van belang?

Een aantal punten met betrekking tot de kwaliteit van de helm zijn zeer belangrijk als het gaat om het aanschaffen van een gele brommerhelm. Onder andere het gebruiksgemak van de helm is belangrijk. Goede voorbeelden hiervan zijn zaken zoals:

  • Vizier dat niet krast, niet beslaat en zonwerend is
  • Pinlocksysteem voor het vizier
  • Voering in de helm is uitneembaar en wasbaar
  • Gemakkelijk bruikbare snelsluiting

Daarnaast is het vooral ook belangrijk dat de gele brommerhelm wordt uitgekozen op basis van de juiste maat. Het is niet bij iedereen bekend dat er verschillen tussen de maten van de helmen kunnen zitten. Toch is het essentieel dat de gekozen modellen niet te groot of te klein zijn. Dit bepaalt namelijk in grote mate in hoeverre de bescherming die de helm moet bieden ook echt geboden kan worden. Zorg daarom dat altijd goed duidelijk is hoe groot de geelkleurige brommerhelm moet zijn. Dit zorgt voor veel meer zekerheid bij het dragen ervan.

> Verzending = gratis: Bestel nu een Shark Evoline 3 helm!

Een helm op of af bij het tankstation

Wie onbemand tankt heeft er geen last van. Wie echter bij een pomp moet afrekenen speelt altijd de vraag of het nodig is om de helm af te zetten of niet. Wat daarbij vaak niet beseft wordt, is dat het dragen van de helm voor een pompbediende soms beangstigend kan overkomen. Helmen worden immers ook weleens gedragen bij een overval. Het is dus niet altijd direct te zien of dit nu ook het geval is of niet. Denk hier altijd aan wanneer afgerekend moet worden.

Bekijk ook eens deze pareltjes:

> De Shark Evo One systeemhelm: Vandaag besteld = morgen thuisbezorgd!