Fluor helm: vandaag bezorgd = morgen in huis!

Een fluor helm valt extra op. Het fluorescerende effect van deze helmen zorgt er namelijk voor Lees door

Sorteren

7 producten

Filteren
 1. Op werkdagen vóór 23:59 uur besteld
  =
  morgen gratis bezorgd!*
Sorteren

7 producten

Filteren

dat de aandacht van andere weggebruikers eerder wordt getrokken. De reden om te kiezen voor fluor helmen kan dan ook vanwege modieuze redenen zijn, maar ook om op te vallen. Aan de andere kant is het natuurlijk ook bijzonder origineel en fraai om met een helm in een fluorescerende kleur op de motor of scooter te rijden.

Fluor helmen in de kleur geel populair

Fluor helmen die uitgevoerd zijn in de kleur geel zijn het meest populair. Het kan hierbij gaan om een fluor helm die volledig in het geel is uitgevoerd. Er zijn echter ook helmen die de kleur geel met andere kleuren combineren, zoals wit of zwart. Als jouw voorkeur echter naar een andere kleur uitgaat, heb je de mogelijkheid om bijvoorbeeld voor een fluor helm te kiezen met de toepassing van de kleur groen. Bovendien heb je verder de mogelijkheid om met het type uitvoering rekening te houden. Er zijn namelijk zowel integraalhelmen als systeemhelmen beschikbaar in de vorm van een fluor helm. Daarnaast is het mogelijk om met andere gewenste eigenschappen rekening te houden. Ook zijn de fluor helmen afkomstig van verschillende merken.

 • Fluor integraalhelm 
 • Fluor systeemhelm 
 • Vinz
 • Caberg 
 • MT
 • Shark

> Alle integraalhelmen bekijken? Kijk dan snel hier!

Tips voor het onderhouden en schoonmaken van de helm

Het is zeker aan te raden om de fluor helm goed te onderhouden en regelmatig te reinigen. Als de helm namelijk te vies wordt, kan het fluorescerende effect sneller wegvallen. De buitenschaal kan prima met een wat vochtige doek worden gereinigd. Dat geldt ook voor het vizier van de fluor helmen. Mocht het vizier niet schoon genoeg worden met een vochtige doek dan kun je een vizierreiniger gebruiken die daar speciaal voor ontwikkeld is. Bij de meeste fluor helmen is de binnenvoering uitneembaar en die kun je dan ook wassen. Op deze manier kun je weer met een frisse en schone fluor helm op de scooter of motor op pad gaan. Voordat je overigens een keuze maakt uit het aanbod kun je op jouw gemak alle specifieke kenmerken met elkaar vergelijken. Dat garandeert dat je de voor jou beste keuze maakt.

> Bekijk ook onze jethelmen: tot 40% korting!