Crosshelm met vizier: stoer en stijlvol

Een goede helm kopen is altijd belangrijk voor motorrijders, dus waarom geen crosshelm met vizier? Dit is immers het type helm waarvan al bewezen is dat het een goede keuze is.

Er zijn geen producten die overeenkomen met de selectie.

Crosshelmen met vizier zijn immers ontworpen met veiligheid en comfort vooropgesteld bij de ontwikkeling. Dit geeft dus direct ook aan wat de waarde hiervan kan zijn in het dagelijks leven. Ook hier doen zich immers voldoende situaties in voor waarbij extra veel veiligheid een belangrijk goed kan zijn. Daarnaast zijn er ook andere redenen aan te wijzen om hiervoor te kiezen.

Zo is een crosshelm met zonnevizier bijvoorbeeld ook heel praktisch. Wanneer immers gewoon op de weg wordt gereden met een crosshelm op, dan is het wel fijn om te weten dat de zon geen gevaarlijke factor kan zijn in het verkeer. Dankzij het crosshelm vizier dat zonwerend is, wordt gezorgd dat er altijd beter overzicht behouden kan worden. Alleen al om die reden is het overwegen van dit type helm ook voor gewoon gebruik aan te raden. Al is het natuurlijk vooral ook gewoon leuk om ermee te crossen wanneer dit mogelijk is.

Crosshelmen met vizier: veel korting te krijgen

Crosshelmen met vizier kunnen soms best prijzig zijn. Dat neemt echter niet weg dat het wel aan te raden is om hiervoor te kiezen. Zoals eerder aangegeven bieden ze immers veel voordelen. Daarom is het altijd gemakkelijk om te weten dat er ook veel mogelijkheden bestaan om iets op de prijs te besparen. Dit kan bijvoorbeeld door de volgende zaken:

  • Een lagere verkoopprijs
  • Korting die geboden wordt op de aanschafprijs
  • Geen verzendkosten die in rekening worden gebracht
  • Korting door het aankopen in een bundel met andere producten

Het aankopen van een goede crosshelm met vizier is belangrijk voor de veiligheid. Daarom is het ook niet nodig om hierop te veel te willen verdienen. Het is belangrijk dat de prijs die gerekend wordt in de eerste plaats al eerlijk is. Daarom is het bijvoorbeeld zo dat er altijd transparant over de prijs gedaan moet worden. De prijs die aangegeven wordt is ook echt de prijs die gerekend wordt. Dit betekent dus bijvoorbeeld dat de verzending gratis is en geen verborgen kostenpost betekent. Dit is een voordeel ten opzichte van veel aanbieders waar dit niet geldt.

Dat de prijs voor de crosshelm met zonnevizier al voor een meer realistische prijs wordt aangeboden neemt niet weg dat het krijgen van kortingen natuurlijk ook altijd aantrekkelijk is. Dit is alleen maar nog meer reden om juist voor deze zeer veilige en comfortabele variant van de helm te kiezen. Door bijvoorbeeld een aankoop te doen waarbij ook nog een andere aankoop wordt gedaan gaat zomaar een deel van de prijs af, simpelweg doordat er direct slim gehandeld wordt. Dit is alleen maar meer reden om voor deze extra veilige variant te kiezen.

Het schoonmaken van een vizier

Een goed crosshelm vizier is belangrijk. Dit biedt namelijk extra veel bescherming. Alleen is het dan natuurlijk ook wel zaak om ervoor te zorgen dat dit vizier ook in goede orde blijft. Het is dus van belang om regelmatig te zorgen dat het goed schoongemaakt wordt. Hier is echter wel enige handigheid voor nodig. Gelukkig is dit gemakkelijk aan te leren. Daardoor is het geen moeite meer om te zorgen dat de crosshelm met vizier altijd in zijn beste staat is. Dat werkt op de volgende manier.

De meest gemakkelijke manier om een crosshelm vizier schoon te maken behoeft eigenlijk geen uitleg. Dit is namelijk door simpelweg water en een doek te gebruiken. Let er wel op dat bij voorkeur een katoenen doek wordt gebruikt om dat deze geen krassen maakt. Zelfs wanneer het vizier antikraslagen heeft is het slim om hier op te letten. Daarnaast is het natuurlijk ook mogelijk om allerlei andere middelen te gebruiken die het vizier nog iets beter onderhouden. Dit kan flink variëren aan de hand van het soort helm waar het om gaat.

Zo kan het bijvoorbeeld een goed idee te zijn om crosshelmen met vizier schoon te maken met wax. Dit is namelijk een manier om te zorgen dat de helm waterafstotend blijft. Het is alleen wel goed om even te onderzoeken of dit niet conflicteert met andere functies van de helm. Denk bijvoorbeeld helmen die beschermen tegen condens of die een specifieke laag op het vizier hebben. Wanneer dit wordt aangetast door het middel, dan is het uiteraard af te raden om dit middel te gebruiken.

Shark helmen Caberg helmen Held rugzakken Schuberth helmen Vinz helmen