Dit zijn de drie coolste motorevenementen ter wereld!

Er zijn steeds meer mensen die een motor kopen en die beginnen te genieten van het rijden. Niet gek dus dat er overal ter wereld (maar ook zeker in Nederland) enorm veel leuke motorevenementen de grond uitschieten. Sommige evenementen zijn vooral gericht op het samen rijden, anderen meer op de motoren zelf. Lees snel verder, zodat jij ziet waar je aankomend jaar heen moet!

1. Moto-Pyrénées

Dit is eigenlijk een grote motortocht waarbij je door de Pyreneeën rijdt. Het is erg leuk, zeker ook voor beginnende rijders. Je krijgt namelijk de kans om door een prachtig natuurgebied te rijden, maar wel met een aantal anderen waardoor je niet bang hoeft te zijn dat je bijvoorbeeld verdwaalt of dat er iets ergs met je motor gebeurt. Ook vinden veel mensen het vaak erg leuk om samen te rijden en nieuwe vrienden te maken, kortom een fantastisch evenement.

2. World Ducati Week

Om de twee jaar vieren liefhebbers van Ducati hun passie voor het merk Ducati. Het is vaak een enorm evenement. In 2014 kwamen er al zo'n 65.000 mensen op af. Het is vaak niet alleen een evenement waar veel liefhebbers bij elkaar komen, ook veel topsporters komen eropaf. Fans krijgen eindelijk de kans op een handtekening van hun idool en winnaars vertellen vol enthousiasme over die ene, spannende overwinning. In 2018 is er weer een World Ducati Week en waarschijnlijk begint de kaartverkoop weer in juli, wees er dus snel bij! Er zijn verschillende kaarten te koop, voor bijvoorbeeld het gehele evenement, voor een dagje, als toeschouwer, als rijder enzovoort.

Motorhelmen

Shark Evo ES Endless - Geel / Zwart / Zilver
Shark Evo ES Endless - Geel / Zwart / Zilver
Onze prijs (incl. btw)
Normale prijs  359,99 Vanaf  249,95
Vóór 23:59 uur besteld = morgen in huis*
Scorpion EXO 390 Boost - Zwart / Wit / Rood
Scorpion EXO 390 Boost - Zwart / Wit / Rood
Onze prijs (incl. btw)
Normale prijs  109,90 Vanaf  89,90
Vóór 23:59 uur besteld = morgen in huis*
Shark Ridill 1.2 Phaz - Wit / Blauw / Rood
Shark Ridill 1.2 Phaz - Wit / Blauw / Rood
Onze prijs (incl. btw)
Normale prijs  189,99 Vanaf  170,99
Vóór 23:59 uur besteld = morgen in huis*

> benieuwd naar de 5 beste motorreparateurs van Nederland

3. MotoGP

Veel fanatieke motorliefhebbers kijken de MotoGP, live vanuit Assen, op de televisie. Maar waarom ga je er niet een keer zelf naartoe? Trommel wat vrienden op en ga een keer een live wedstrijd bekijken. Veel mensen die er zelf naartoe zijn geweest zeggen dat het heel anders is als op de televisie en dat het geluid van de denderende motoren indrukwekkend is. Zeker een ritje waard dus.

> nieuw in het assortiment: Schubert helmen, bekijk o.a. de zeer populaire Schuberth systeemhelmen. Deze helmen zijn erg in trek vanwege zijn sportieve 'look' & comfortabele ventilatiesysteem.