Sorteren op:

Chrome scooterhelmen: nu tot wel 40% korting

Wie op zoek is naar chromen scooterhelmen die ook nog eens goedkoop in aanschaf zijn, is Lees door

Set Ascending Direction

1 Item

Filter
per page
Set Ascending Direction

1 Item

Filter
per page
hier aan het juiste adres. Het is zo dat wij goede kortingen van 10% tot 40% hebben. Daardoor is het gemakkelijk mogelijk om voor betaalbare prijzen de chrome scooterhelmen die aan de wensen voldoen te vinden. Zeker ook omdat een scooterhelm chroom in verschillende varianten te krijgen is, denk dan aan de jethelm of systeemhelm. Door deze mogelijkheden wordt het heel aantrekkelijk om direct een chrome scooterhelm te zoeken die past bij de wensen.

Chrome scooterhelm: kenmerken om op te letten

Wanneer op zoek gegaan wordt naar een chromen scooterhelm, dan is natuurlijk de kleur een belangrijke factor die de keuze bepaald. Dat de prijs door de kortingen goed in hand te houden is, is natuurlijk ook een belangrijk voordeel. Wat ook belangrijk is, is het onderhoud van de helm. Gelukkig profiteer je van het volgende bij het aanschaffen van een chrome scooterhelm

  • Een vizier bestand tegen krassen, vocht en zon
  • Licht in gewicht
  • Gemakkelijk schoon te houden

Een belangrijk ander voordeel dat niet onderschat mag worden is dat chroomkleurige motorhelmen ook in meerdere maten verkrijgbaar zijn. Het belang hiervan wordt weleens onderschat. Het is immers zo dat de juiste maat mede bepaalt of de helm voldoende beschermt. Een helm die te groot is verzacht de klap niet en een helm die te klein is, past niet goed op het hoofd. Dit moet dus ook altijd nagegaan worden voordat een helm daadwerkelijk gekozen wordt. Voor vrijwel alle modellen in het assortiment hoeft dit geen probleem te zijn.

> Bekijk onze HJC helmen: Gratis bezorging op het gehele assortiment!

Windruis in een helm bestrijden

Windruis is een lastige bijkomstigheid die soms optreedt. Dit kan het dragen van de helm lastiger maken. Om hier iets tegen te doen zijn twee vaste handelingen van belang. In de eerste plaats is het altijd slim om oordopjes te dragen en een communicatiesysteem te gebruiken dat windruis elektronisch onderdrukt. Zo kan altijd goed gecommuniceerd worden. Daarnaast is het belangrijk om een helm te kiezen die exact passend is. Zo krijgt wind minder kans. Op die manier kan worden gezorgd dat de ruis geen problemen hoeft op te leveren tijdens het rijden.

> Motorhoes kopen? Bij Helmonline kun je zowel accessoires als diverse helmen kopen.