Sorteren op:

Bespaar tot 40% op uw chrome integraalhelm bij Helmonline.nl

Wij hebben een groot aanbod chrome-kleurige integraalhelmen. Als je een chrome integraalhelm wil kopen, ben je Lees door

We kunnen geen producten vinden die overeenkomen met de selectie.
bij ons aan het juiste adres. Je profiteert bij ons namelijk van gratis verzending!

Een integraalhelm is een helm die je op de motor en scooter kunt dragen. De helm heeft een vast kinstuk, ofwel een onderdeel dat jouw kin beschermt. Omdat een integraalhelm een kinstuk heeft, kan deze helm jouw hoofd en gezicht optimaal beschermen. Ben je op zoek naar een op en top veilige motor- of scooterhelm? Dan is de integraalhelm zeker iets voor jou.

Chrome integraalhelm extra voordelig kopen

Bij ons hoeft u niet veel te spenderen om een integraalhelm te kunnen kopen. Wij bieden al onze helmen, waaronder ook onze chrome-kleurige integraalhelmen, namelijk met een aantrekkelijke korting aan. Koopt u uw chrome integraalhelm online, dan kun je 10 tot 40 procent korting krijgen op jouw aankoop. Omdat een integraalhelm vrij prijzig is, komt dit al snel neer op een besparing van enkele tientallen euro's. En omdat wij jouw verzendkosten altijd voor je betalen, komen er geen onverwachte kosten bij op de factuur. Bij ons ben je niet alleen goedkoop uit, maar weet je bovendien precies waar je aan toe bent als je een motor- of scooterhelm bestelt.

> De Shark Skwal 2 helm kopen: Kies zelf een aflevermoment en plek!

Het verschil tussen een integraalhelm en een systeemhelm

Veel mensen verwarren de integraalhelm en de systeemhelm met elkaar. Dit komt omdat deze twee helmen een beetje op elkaar lijken. Een overeenkomst tussen de integraalhelm en de systeemhelm, is dat beide helmen een kinstuk hebben. Het verschil tussen een integraalhelm en een systeemhelm, is dat het kinstuk van een integraalhelm vast zit. Bij een systeemhelm is dit anders. Deze helm heeft een opklapbaar kinstuk, die je indien gewenst omhoog kunt klappen.

De meeste mensen kiezen ervoor een integraalhelm te kopen. Dit is niet voor niets, want deze helm heeft diverse aantrekkelijke voordelen:

  • De helm dempt het geluid om je heen erg goed. Zelfs als je op hoge snelheid op de snelweg rijdt, heb je geen last van harde omgevingsgeluiden.
  • De helm beschermt jouw ogen optimaal tijdens het rijden, door de wind goed tegen te houden.
  • De helm omvat het gehele hoofd inclusief gezicht

> Vandaag besteld = morgen in huis. Dat geldt natuurlijk ook voor deze pareltjes: