Sorteren op:

Een Caberg retro helm kopen: voor 23:59 uur besteld = morgen in huis!

De meeste scooterhelmen, brommerhelmen en motorhelmen hebben een moderne uitstraling. Velen vinden de moderne en stoere Lees door

We kunnen geen producten vinden die overeenkomen met de selectie.
uitstraling van de hedendaagse helmen mooi, maar er zijn ook veel mensen die de helmen van vroeger mooier vinden. Hoor jij ook bij deze groep? Dan kun je een Caberg retro helm bestellen. De retro helm is dan ook perfect voor mensen die de klassieke helmen van vroeger mooier vinden dan de moderne helmen van nu.

Een snelle én gratis verzending bij Helmonline.nl

Wij begrijpen dat je niet te lang wil wachten voor je jouw retro helm Caberg kunt dragen. Om ervoor te zorgen dat je jouw nieuwe helm zo snel mogelijk uit kunt testen, hanteren wij een zeer snelle levertijd. Bestel je jouw helm vandaag voor 23:59 uur, dan heb je jouw helm de volgende dag al in huis. Dit betekent dat als je nu een helm bestelt, je deze morgen al kunt uitproberen.

> Tot 40% korting op een Caberg scooterhelm!

Nu denk je misschien dat je veel geld moet betalen voor deze razendsnelle levering. Bij veel webwinkels moet je inderdaad een eigen bijdrage betalen voor een snelle levering, maar wij doen hier niet aan mee. Wat je ook bestelt: wij nemen de verzendkosten voor onze rekening. Dit betekent dat je bij ons nooit met onverwachte kosten geconfronteerd wordt. En deze gratis verzendkosten geldt natuurlijk voor al onze helmen. Dus ook voor een Scorpion exo 390 helm bijvoorbeeld.

Andere voordelen van Helmonline.nl:

  • Bij ons profiteer je van de laagste prijs. Je krijgt altijd korting op jouw nieuwe helm, tot wel 40 procent.
  • Wij hebben een groot aanbod retro helmen, in alle soorten, maten en kleuren.
  • Wij hebben vrijwel alle helmen in ons aanbod op voorraad. Dit betekent dat we je een snelle levering kunnen garanderen, welke helm je ook bestelt.

> Gratis verzending: systeem helm & motorhoes buiten!

Tips voor het kopen van een retro helm

Ga je voor het eerst een retro helm bestellen? Dan geven wij je graag enkele tips. Deze helpen je de juiste investering te doen in onze online shop.

  • Kies de juiste maat. Je berekent jouw helmmaat eenvoudig en snel met onze matentabel.
  • Kies een kleur die bij jou past. Twijfel je tussen twee kleuren? Kies dan een kleur die je niet snel zat bent.
  • Vergelijk helmen met elkaar. Zo vind je de beste helm binnen jouw budget.

Welke merken retrohelmen hebben jullie in het assortiment?

Wij verkopen retro helmen van de merken MT, Shark, VINZ, Held en LS2. Ruime keuze dus.

In welke maten zijn retro helmen beschikbaar?

Retro helmen zijn te bestellen in de maten XXL, XL, L, M, S en XS.

Is een retro helm ook geschikt voor mensen met een bril?

Ja, retro helmen zijn ook beschikbaar voor brildragers. Vink in het linker filtermenu de optie 'geschikt voor brildragers' aan. Retro helmen die goed te combineren zijn met een bril verschijnen vervolgens op je scherm.