Caberg Horus helmen: Levering binnen 24 uur!

De Horus helmen van Caberg zijn fraaie helmen met zeer veel moderne technieken. Het voordeel van Lees door

We kunnen geen producten vinden die overeenkomen met de selectie.
de Caberg Horus helmen, is dat het systeemhelmen zijn. Dit betekent dat de helm op twee manieren gedragen kan worden. Zo kan de Caberg Horus met het kinstuk open gedragen worden of met het kinstuk gesloten. In gesloten toestand, ziet de helm eruit als een integraalhelm en wordt zowel het hoofd als het gezicht beschermd. Als de helm open gedragen wordt, dan lijkt de Caberg helm meer op een jethelm. Hierbij is er sprake van veel ventilatie, maar biedt de helm geen bescherming aan het gezicht. De mogelijkheid om een eigen keuze te maken in het dragen van de helm is een gigantisch voordeel.

Caberg Horus kopen: Wat zijn de voordelen?

Zoals hiervoor benoemd kan de Caberg Horus helm op twee manieren worden gedragen. Echter zijn er nog veel meer voordelen te benoemen. Zo is het vizier van de helm extra breed uitgevoerd. Dit Max Vision vizier heeft als voordeel dat je het overige verkeer eerder kunt zien aankomen. Hierdoor kun je beter anticiperen op het overige verkeer. Daarnaast wordt er bij levering van de helm Caberg Horus standaard een Pinlock vizier meegeleverd. Een Pinlock vizier kan op het Max Vision vizier worden gemonteerd. Dit heeft als voordeel dat het vizier niet meer kan beslaan. Ook dit helpt voor een optimaal zicht op het overige verkeer.

> Tot wel 40% korting: scooter helm & motorhelm!

De binnenvoering van deze helm is uitneembaar en wasbaar. Dit heeft als voordeel dat je altijd met een schone helm kunt rijden. Bacteriën door transpiratie kunnen namelijk goed uit de binnenvoering worden gewassen. Dit is met name erg prettig op warme dagen. Een ander voordeel van de binnenvoering is dat er ruimte vrij is gelaten voor een communicatiesysteem. Als je samen met een reispartner rijdt die ook een communicatiesysteem heeft, dan kun je eenvoudig met elkaar communiceren tijdens het rijden. Dit is niet alleen prettiger, maar ook veiliger omdat je geen handgebaren hoeft te maken. Je focus blijft hierdoor op de weg. Net als de binnenvoering is ook de windvanger bij de kin afneembaar. Je kunt hierdoor kiezen of je met of zonder windvanger wil rijden.

> HJC F70 Solid: Verzending = volledig gratis!

Waarom zou ik een Caberg Horus helm aanschaffen?

Als je kiest voor een Caberg Horus, dan kies je een helm die is voorzien van moderne technieken. Enkele van deze moderne voordelen zijn hierboven te lezen. Daarnaast zijn de helmen Caberg Horus ook voorzien van dubbele homologatie. Dit betekent dat het kinstuk vastgezet kan worden als het is opengeklapt. Hierdoor kan het kinstuk niet naar beneden klappen, waardoor het zicht altijd optimaal blijft. Deze dubbele homologatie is een groot voordeel, want niet iedere systeemhelm is hiermee uitgerust. Een ander voordeel voor een optimaal zicht is het ingebouwde zonnevizier. Het voordeel hiervan is dat je nooit meer een zonnebril hoeft te dragen op de motor of scooter.

Bekijk ook eens onze andere Caberg helmen: