Een Caberg helm vs. een HJC helm: de voor- en nadelen

Wil je een helm kopen en twijfel je tussen een exemplaar van Caberg en een helm van HJC? Dan helpen wij je graag de juiste keuze te maken, zodat jij de beste helm kunt kopen. Dit doen we door in dit artikel de voor- en nadelen van Caberg helmen van HJC helmen op een rijtje te zetten.

Een Caberg helm vs. een HJC helm: de voor- en nadelen

De voor- en nadelen van Caberg helmen

Caberg helmen worden al jaren erg goed verkocht. Dit is niet voor niets. Deze helmen hebben namelijk diverse pluspunten. De belangrijkste voordelen van de helmen van Caberg, zijn de volgende:

  • Caberg helmen worden met de hand gemaakt, om jou de beste kwaliteit te bieden.
  • Caberg helmen ventileren uitstekend.
  • Caberg helmen voldoen aan alle veiligheidseisen.
  • Caberg helmen hebben een strak ontwerp.

Houd je van hoogwaardige helmen met een strak ontwerp, dan is een Caberg helm zeker iets voor jou. Mag jouw nieuwe helm wel wat meer opvallen? Dan kan het zo zijn dat je bij het merk Caberg niet kunt slagen. De meeste helmen van dit merk zijn namelijk vrij subtiel, met een strak design. Toch zitten er ook zeker wat opvallende exemplaren tussen, al is het aanbod opvallende helmen bij Caberg wel minder groot dan bij andere motorhelmproducenten het geval is.

> De Shark Evo One online bestellen: Vóór 23:59 uur besteld = morgen in huis!

De voor- en nadelen van HJC helmen

Ook de helmen van HJC zijn al jaren ontzettend populair. Net zoals bij de helmen van Caberg het geval is, hebben ook deze helmen enkele pluspunten. De belangrijkste voordelen van de helmen van HJC, zijn de volgende:

  • HJC helmen hebben een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding.
  • HJC helmen zijn verkrijgbaar in allerlei soorten en maten. Van subtiele helmen tot helmen die lekker opvallen: je vindt het allemaal in het grote assortiment van HJC.
  • HJC helmen worden voor honderd procent in de fabriek van het merk zelf gemaakt. Door de touwtjes in handen te houden, kan HJC de hoogste kwaliteit garanderen.
  • HJC helmen worden uitvoerig getest, onder andere in de windtunnel die je in de fabriek van het bedrijf vindt.

De helmen van HJC zijn van uitstekende kwaliteit. Ze worden geproduceerd in de fabriek van het bedrijf. Bijvoorbeeld door met de helm in een windtunnel te gaan staan.

> De Shark helm Evoline 3 kopen: Kies zelf een aflevermoment en plek voor de levering!

Tip: vergelijk helmen met elkaar

Wil je de beste motorhelm kopen? Dan raden wij je aan meerdere helmen met elkaar te vergelijken. Dit doe je door eerst voor jezelf te bepalen waar je precies naar op zoek bent. Wat voor helm heb je nodig? En aan welke eisen moet jouw nieuwe helm zeker voldoen? Als je weet wat je zoekt, is het gemakkelijker om helmen te selecteren die bij jou passen. Alle helmen die aan je eisen voldoen, zet je op een rijtje.

Vervolgens vergelijk je deze helmen met elkaar. Helmen die minder goed aan je eisen voldoen, streep je weg. Zo houd je alleen de beste helmen over. Dit kan een helm zijn van Caberg, maar ook van HJC.

Tip: lees reviews van andere motorrijders, zeker als je nog tussen twee helmen twijfelt. Lees je voornamelijk positieve verhalen over een helm, dan weet je dat je deze motorhelm met een gerust hart aan kunt schaffen. Zijn er wat meer negatieve reviews over een helm geschreven, dan kun je wellicht beter een ander exemplaar kopen. Met de reviews van andere motorrijders kan je een helm vinden, waar je vervolgens vele jaren plezier van hebt.

Lees ook: Motorvakantie België!