Sorteren op:

Bruine Caberg helmen: 10-40% korting

Het kopen van bruine Caberg helmen kan worden gedaan met goede kortingen. Dit komt doordat deze Lees door

Set Ascending Direction

1 Item

Filter
per page
 1. Caberg Ghost Jethelm - Rusty
  Caberg Ghost - Rusty
  Rating:
  86%
  Prijs (incl. btw)
  Normale prijs  299,95 Vanaf  219,00
  Vóór 23:59 uur besteld = morgen in huis*
Set Ascending Direction

1 Item

Filter
per page
kortingen op allerlei manieren te krijgen zijn. Wie een helm koopt kan bijvoorbeeld al snel 10 procent van de aanschafprijs afgehaald zien worden. Het is echter net zo goed mogelijk dat deze prijs zelfs nog verder gereduceerd wordt. In sommige gevallen gaat het zelfs om kortingen tot wel 40 procent op de aanschafprijs. Bovendien zijn er ook nog allerlei andere zaken die meespelen en die betrekking hebben op de prijs die voor de helmen betaald moet worden. Dit kan flinke voordelen opleveren.

Het is wel ook belangrijk om te bedenken dat de bruinkleurige Caberg helm niet alleen maar gekozen wordt op basis van de lage prijs en de mooie kleur. Het is minstens zo belangrijk om goed te bekijken of de helm aan alle voorwaarden op het gebied van kwaliteit voldoet. In het geval van deze fabrikant is dit dan ook eigenlijk altijd goed verzorgd. Het is dan dus vooral een kwestie van zoeken naar het juiste model.

Bruine helm van Caberg: de belangrijkste kenmerken

Wie verder kijkt naar de belangrijkste kenmerken die een bruine Caberg helm moet hebben, zal al snel ontdekken dat het gaat om zaken met met betrekking tot het gebruiksgemak van de helm. Wanneer de helm stevig ontworpen is en deze past goed op het hoofd, dan is al een flinke stap gezet. Er zijn vel voorbeelden hiervan te geven. Zaken op het gebied van kwaliteit die dan een rol spelen zijn:

 • Vizier dat beschermt tegen regen, zon en wind
 • Gebruik van stevige materialen voor vizier en helmschaal
 • Gekeurd volgens ECE 22.05
 • Geschikt gemaakt voor brildragende rijders
 • Reflecterende onderdelen op de helm gemonteerd

Wel is het zo dat eigenlijk elke bruine Caberg helm in het assortiment aan deze kenmerken kan voldoen. Juist ook omdat de helmen nieuw gekocht worden. Het kopen van een nieuwe helm is immers altijd een flink stuk veiliger dan het kopen van een tweedehands helm. Juist ook omdat dan bijvoorbeeld aan de kenmerken van kwaliteit voldaan kunnen worden en er geen verborgen gebreken in te vinden zijn. Omdat een helm gedragen wordt voor de eigen veiligheid zijn dit soort zaken natuurlijk erg belangrijk. Laat de keuze daarom altijd vallen op een geheel nieuwe helm.

> Vandaag besteld = morgen in huis: Bekijk nu de Shark Raw!

Vizier drooghouden als het regent

Wanneer er regen valt, dan kan dit een lastig effect hebben op het vizier. Het is dan immers zo dat er vaak druppels blijven hangen. Daardoor wordt het zicht steeds minder en dit kan gevaarlijk zijn. Een goede oplossing die vaak kan helpen is het dragen van handschoenen met suède aan de binnen zijde. Met suède is namelijk krasvrij en op een goede manier snel het water van het vizier af te wissen. Zo kan gemakkelijk veilig door bijvoorbeeld de regen worden gereden.

> Bestel nu de Shark Evo One: Kies zelf een aflevermoment en plek!