Caberg helm vs. HJC helm: De voor- en nadelen

17 maart 2021
Caberg helm vs. HJC helm: De voor- en nadelen

Wil je een helm kopen, dan word je geconfronteerd met heel wat merken en soorten. Twijfel je tussen een exemplaar van Caberg en een helm van HJC? Dan helpen wij je graag de juiste keuze maken. Dit doen we door in dit artikel de voor- en nadelen van Caberg helmen en van HJC helmen op een rijtje te zetten.

De voor- en nadelen van Caberg helmen

Al 40 jaar lang maakt de Italiaanse fabrikant de mooiste – vaak met de hand gemaakte - helmen, met name in het touringsegment. Gelukkig beperken ze zich niet tot dit segment en maken ze de beste kwaliteitshelmen voor elke motorrijder. Van budget motorhelmen, sportieve integraal helmen, stoere pilotenhelmen tot luxe systeemhelmen die de motorrijder het hele jaar door kan dragen. Het aanbod is gigantisch. De belangrijkste voordelen van de helmen van Caberg, zijn de volgende:

  • De helmen worden met de hand gemaakt
  • Caberg helmen ventileren uitstekend
  • De helmen van dit merk staan voor kwaliteit en comfort
  • Het bedrijf staat bekend om het aanbod betaalbare helmen
  • Caberg helmen voldoen aan alle veiligheidseisen.
  • Helmen van dit merk hebben een strak ontwerp in combinatie met de modernste accessoires

Houd je van hoogwaardige helmen met een strak ontwerp, dan is een Caberg helm zeker iets voor jou. Mag jouw nieuwe helm wel wat meer opvallen? Dan kan het zo zijn dat je bij het merk Caberg niet kunt slagen. De meeste helmen van dit merk zijn namelijk vrij subtiel, met een strak design.

> De Shark Evo One online bestellen: Vóór 23:59 uur besteld = morgen in huis!

De voor- en nadelen van HJC helmen

Op het gebied van innovatie staat HJC Helmets niet stil. In 2007 bouwde het bedrijf een eigen windtunnel waarin onder geavanceerde technieken helmen worden getest voor een zo optimaal mogelijke ventilatie, stabiliteit, windruis en trilling. Haal je een HJC helm in huis, dan kun je een technisch hoogstandje verwachten. De belangrijkste voordelen van de helmen van HJC, zijn de volgende:

  • HJC helmen hebben een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding
  • De helmen zijn verkrijgbaar in allerlei soorten en maten. Van subtiele helmen tot helmen die lekker opvallen
  • HJC helmen worden voor honderd procent in de fabriek van het merk zelf gemaakt. Door de touwtjes in handen te houden, kan HJC de hoogste kwaliteit garanderen
  • De helmen worden uitvoerig getest, onder andere in de windtunnel die je in de fabriek van het bedrijf vindt

Wat valt er niet prettig te vinden aan een helm van een gevestigde merknaam met een hoge kwaliteitsbelofte? En dat voor een hele scherpe prijs. Wij kunnen geen nadelen vinden bij de aankoop van een HJC helm.

> De Shark helm Evoline 3 kopen: Kies zelf een aflevermoment en plek voor de levering!

Vergelijk helmen met elkaar

We raden je aan meerdere helmen met elkaar te vergelijken. Dit doe je door eerst voor jezelf te bepalen waar je precies naar op zoek bent. Wat voor helm heb je nodig? En aan welke eisen moet jouw nieuwe helm zeker voldoen? Als je weet wat je zoekt, is het gemakkelijker om helmen te selecteren die bij jou passen. Alle helmen die aan je eisen voldoen, zet je op een rijtje.