Sorteren op:

Blauwe retro helmen: gratis verzending

Onze blauwe retro helmen zien er goed uit en zijn daarom altijd een populaire keuze onder Lees door

We kunnen geen producten vinden die overeenkomen met de selectie.
brommerrijders, scooterrijders en motorrijders. Dat is onder andere te danken aan het feit dat de verzending van de bestelling gratis wordt verzorgd. Hier komt dus geen extra bedrag bovenop. De aanschafprijs is dan ook echt de prijs die betaald moet worden voor de helm. Dit is in ieder geval alvast een voordeel van de helm.

De prijs voor een blauwe retro helm kan nog lager. Dit komt bijvoorbeeld door kortingen die te krijgen zijn. Er zijn kortingen die op de aanschafprijs worden gegeven, maar ook kortingen die dankzij andere aankopen worden vergaard. Wanneer namelijk meerdere aankopen in een bundel worden gedaan, dan kan dit ook een korting van 10 procent of meer opleveren over de gehele aankoop. Zo worden de helmen wel heel erg voordelig gemaakt. Er zijn dus voldoende redenen om juist nu te bekijken of een geschikt helm te vinden is.

Retro helm blauw: lijst van verschillende voordelen

Er zijn flink wat voordelen als het gaat om de blauwe retro helm te noemen. Deze voordelen kunnen bijvoorbeeld te vinden zijn op het vlak van de service die wordt geboden, maar ook op het gebied van de gebruikte materialen. Daarnaast zijn er natuurlijk voordelen met betrekking tot het gebruiksgemak. Ook dit is immers een belangrijke factor als een helm bescherming moet bieden. Om die reden is het goed om pluspunten van de helmen te kennen zoals:

  • In meerdere maten te krijgen
  • Passend in een buddy
  • Vandaag besteld, morgen al in huis
  • Licht in gewicht

Door dit soort voordelen is het duidelijk dat een blauwe retro helm ook op het gebied van gebruiksgemak voldoende te bieden heeft. Dit is bijvoorbeeld te zien aan het lichte gewicht. Daardoor zal de helm niet lastig zijn om te dragen tijdens langere ritten en zal dit minder snel vermoeidheid in de hand werken. Daardoor wordt het rijden op de brommer of motor een flink stuk fijner voor de rijder. Dankzij de goedkope helmen van hoge kwaliteit. Dit soort pluspunten zijn erg belangrijk om mee te wegen.

> Bekijk onze Enduro helmen: Gratis bezorging op het gehele assortiment!

Condens op een vizier tegengaan

Condens op een vizier is niet geheel te voorkomen. Al is het wel zo dat de meeste vizieren tegenwoordig met anticondensmiddel worden bewerkt. Het is ook slim om dit zelf na aanschaf met enige regelmaat te herhalen. Denk er ook over na om een helm te nemen die aan de onderzijde open is. Dit past goed in de retro look. Daardoor is de kans op condens ook direct een flink stuk kleiner.

> Motorhelm kopen? Vandaag vóór 23:59 uur besteld = morgen in huis. Dit geldt ook voor deze uitgelichte producten:

Welke merken retrohelmen hebben jullie in het assortiment?

Wij verkopen retro helmen van de merken MT, Shark, VINZ, Held en LS2. Ruime keuze dus.

In welke maten zijn retro helmen beschikbaar?

Retro helmen zijn te bestellen in de maten XXL, XL, L, M, S en XS.

Is een retro helm ook geschikt voor mensen met een bril?

Ja, retro helmen zijn ook beschikbaar voor brildragers. Vink in het linker filtermenu de optie 'geschikt voor brildragers' aan. Retro helmen die goed te combineren zijn met een bril verschijnen vervolgens op je scherm.