Sorteren op:

Blauwe HJC helmen: 10-40% korting

Je bent op zoek naar een helm van het merk HJC in een blauwe kleur? Op Lees door

We kunnen geen producten vinden die overeenkomen met de selectie.
deze pagina vind je alle blauwe HJC helmen: alle zichtbare zijn op voorraad en direct leverbaar. Nieuwe blauwe helm van HJC kopen? Bekijk rustig op je gemak de uitgebreide informatie bij de kenmerken van de verschillende helmen. 

Blauwe helm van HJC: de belangrijkste kenmerken

Het is wel goed om alvast te weten welke kenmerken de blauwe HJC helm helpen onderscheiden van andere helmen. Juist wanneer duidelijk is waarom de helm zo geschikt is, kan een goed onderbouwde keuze worden gemaakt. Het gaat immers om meer dan de prijs en de mooie kleur alleen. Hieronder staan een aantal kenmerken:

  • Bescherming tegen wind, zon en regen door het vizier
  • Materiaal van de helm
  • Geschikt gemaakt voor brildragende rijders?
  • Mogelijkheid tot koppelen met bluetooth
  • Antikrascoating op het vizier aangebracht?

Het is per model verschillend welke extra kenmerken van toepassing zijn. Zo is het zo dat er bij integraalhelmen veelal ventilatie in de kin is ingebouwd. Bij jethelmen is echter weer extra aandacht voor het vizier. Zo heeft elk verschillend model in de juiste kleur dus ook nog een aantal belangrijke extra andere kenmerken.

> Bekijk onze motorhoezen: Verzending = gratis!

Vizier bewerken met waterafstotend middel

Omdat het in nog weleens wil regenen, kan er veel hinder van druppels op een vizier worden ondervonden. Wanneer een vizier schoongemaakt wordt, is het een idee om dit te doen met een speciaal waterafstotend middel. De druppels zullen dan gemakkelijk van het vizier glijden. 

> Vandaag besteld = morgen in huis: Bekijk nu onze pareltjes: