Dit zijn de beste motorreparateurs van Nederland!

Motoren zijn een vak apart. Zij bestaan vaak uit enorm veel verschillende onderdelen en daarnaast vordert de techniek de laatste jaren op een rap tempo. Het is dus erg lastig om als zelfstandige monteur alles te blijven volgen. Gelukkig betekent dit niet dat je naar een specialist hoeft te zoeken wanneer jouw motor kuren heeft. Er zijn een aantal goede bedrijven waar je heen kunt als jouw motor problemen vertoont.

Kwik-fit

Kwik-fit is een van de grootste autoservices van Europa. In Nederland zijn er bijna tweehonderd garages waardoor er altijd wel een in de buurt zit. Doordat Kwik-fit zo'n groot bedrijf is zal er altijd wel een garage zijn met een monteur die weet wat er moet gebeuren aan jouw motor. Verder worden de monteurs ook breed opgeleid, waardoor zij sowieso al veel verstand hebben van motors.

Garage bij jou in de buurt

Dat er grote megabedrijven zijn die door heel Nederland gevestigd zitten betekent niet dat je niet naar de autogarage bij jou in de buurt kan gaan. De meeste problemen die een motor heeft kunnen door vrijwel iedereen opgelost worden. Een veelvoorkomend probleem bij motoren is bijvoorbeeld dat er door een scherp voorwerp op het wegdek een gat is in de band. Veel mensen willen dan niet meteen een nieuwe band aanschaffen aangezien dit veel geld kost. Vrijwel iedere garage kan dan een prop in je band schieten, waardoor je er alsnog mee door kunt rijden.

Motorhelmen

HJC C91 - Mat Zwart
HJC C91 - Mat Zwart
Onze prijs (incl. btw)
Normale prijs  159,95 Vanaf  140,28
Vóór 23:59 uur besteld = morgen in huis*
HJC I90 Solid - Mat Zwart
HJC I90 Solid - Mat Zwart
Onze prijs (incl. btw)
Normale prijs  229,95 Vanaf  180,45
Vóór 23:59 uur besteld = morgen in huis*
Schuberth C4 Basic - Zilver
Schuberth C4 Basic - Zilver
Onze prijs (incl. btw)
Normale prijs  499,95 Vanaf  379,95
Vóór 23:59 uur besteld = morgen in huis*

Moeilijk probleem: vraag rond

Mocht er iets aan je motor mankeren en ben je er zeker van dat anderen het niet op kunnen lossen? Vraag dan even rond in je kennissenkring van andere mensen die motorrijden. Zij weten vast wel iemand die jou kan helpen met je probleem. Verder kun je ook rondvragen op motorforums of iemand een goede en betrouwbare autogarage weet die jou op weg kan helpen.

> zoek je een nieuwe helm? Kijk eens bij de klassieke integraalhelm of de nieuwe Schuberth Systeemhelmen.

Betrouwbaarheid van een monteur

Wanneer je naar een garage gaat met een mankement of voor een standaard onderhoudsbeurt is het wel van enorm belang dat je zeker weet dat je deze mensen kunt vertrouwen. De meeste motorrijders hebben maar weinig verstand van hoe hun motor werkt en hoe duur sommige reparaties zijn. Als je naar een autogarage gaat waar je nog nooit heen bent geweest kan het zo zijn dat de monteurs een hogere prijs vragen voor reparaties of reparaties declareren die helemaal niet uitgevoerd zijn. Dit is een veelvoorkomend probleem. Het is logisch dat dit veelal bij kleine bedrijven en particulieren gebeurt doordat zij weinig controle hebben. Dit betekent niet dat je hen moet mijden, je moet gewoon oppassen.

Voor de meeste motorproblemen kun je dus gewoon bij iedere garage terecht. Mocht je voor zekerheid willen gaan dan kun je voor een groot bedrijf als kwik-fit kiezen. Toch kan je ook gewoon naar een kleinere garage dicht bij jou in de buurt gaan, al moet je dan wel zeker weten dat deze garage te vertrouwen is

> lees meer over het stallen van je motor.