Vóór 23.59 uur besteld = morgen gratis bezorgd
 • Voor 23.59 uur besteld
  = morgen in huis
 • Gratis verzending op
  gehele assortiment
 • Kies zelf je aflevermoment
  & afleverplek
 • ECE keurmerk op
  alle helmen
 • Wat is mijn maat?

Wat zijn de vijf beste motoren van 2017?

Er zijn veel mensen die gek zijn op motoren. Motorfabrikanten zijn dan ook bezig met een wedloop om de mooiste, snelste en beste motor te produceren. Dit zorgt ervoor dat er enorm veel prachtige motoren op de markt zijn. Hieronder de vijf beste motoren van 2017.

1. Honda RC213V-S

Dit is eigenlijk een kopie van de MotoGP motor waarmee Marquez won. Momenteel is dit de enige MotoGP replica die gewoon op de markt verkrijgbaar is, en dat is wel een opname in het lijstje waard. De motor kent maar liefst 215 pk op het racecircuit en is dan ook een echte snelheidsduivel.

Vinz systeemhelm mat zwartShark Drak helmVinz jethelm mat zwart

2. MV Agusta Brutale 800

Het is misschien niet de goedkoopste of meest betrouwbare motor die je kunt vinden op de markt, maar toch is deze motor opgenomen in het lijstje, mede door zijn prachtige uitstraling. Misschien komt het doordat deze motor in Italië is gefabriceerd, waardoor hij een soort magisch effect krijgt.

3. Honda Africa Twin

Onder veel motorliefhebbers is de Honda Africa Twin vast wel bekend, Honda is pas weer met een nieuwe model uitgekomen waardoor de harten van veel motorliefhebbers toch weer sneller zijn gaan kloppen. Zo kun je nu bijvoorbeeld de Honda Africa Twin kopen als automaat.

4. Kawasaki ZX-10R

Dit is echt een groen racemonster, met meer als tweehonderd pk wat hij halen kan. Echt weer een stukje Japans trots wat zich maar blijft herhalen. Het is niet voor niets zo dat zij het model keer op keer weer vernieuwen, hij slaat gewoon enorm goed aan!

5. Triumph Thruxton

Dit prachtige model komt uit Engeland, en is een retromodel. Het lijkt wel alsof alles aan deze motor helemaal perfect is. De motor kent een 1200cc twintblok en 112 Nm koppel.

> bekijk hier de hippe Shark integraalhelmen & Shark systeemhelmen

Waar moet een goede motor aan voldoen?

De motoren in bovenstaande lijstje zijn vrij uiteenlopend, toch zijn er een aantal dingen die zij allemaal gemeen hebben. De meeste motoren kunnen enorm hoge snelheden behalen. Verder zijn een aantal motoren ook gewoon heel bijzonder. Neem bijvoorbeeld de Honda RC213V-S. Veel liefhebbers van de MotoGP gaan door het dolle wanneer zij deze motor zien. Maar sommige types motoren hebben ook gewoon een grote sentimentele waarde, zoals de Honda Africa Twin. Allemaal zijn het motoren die snel kunnen rijden, onderscheidend zijn en voorzien zijn van de nieuwste snufjes en apparatuur.

Jethelm kopenIntegraalhelm kopenSysteemhelm kopenKinderhelm kopen

 

> wil je zelf de koppeling van een motor vervangen? Lees het artikel.

Shark helmen Caberg helmen Held rugzakken Schuberth helmen Vinz helmen