Sorteren op:

AXA schijfremslot: wat zijn de kenmerken?

Een AXA schijfremslot wordt gebruikt om allerlei vervoersmiddelen, van fietsen tot en met motoren, mee op Lees door

We kunnen geen producten vinden die overeenkomen met de selectie.
slot te zetten. Het is dan wel belangrijk om op een aantal zaken te letten. Een goed schijfremslot van AXA voldoet namelijk aan een aantal belangrijke kenmerken. Het eerste kenmerk is dat het slot over een hoge waarde volgens de keuring krijgt. Het keurmerk ART moet tenminste ART 4 zijn, maar kan ook ART 5 zijn. Dit is een garantie dat alle vervoersmiddelen er mee te beveiligen zijn.

AXA schijfremsloten: een afgebroken sleutel redden

Het is goed om te weten dat AXA schijfremsloten extra stevig zijn. Denk aan antiboorplaten. Dit zorgt ervoor dat de AXA waarde stijgt. De AXA schijfremsloten zijn verkrijgbaar in verschillende ART protectie waarden. 

Wanneer een slot wordt gebruikt, dan zal dit meestal met een sleutel zijn. Sleutels voor fiets- en motorsloten zijn echter ook teer. Dit betekent dat ze ook kunnen afbreken. Het is dan goed om te weten welke handelingen kunnen volgen. Zo kan er nog veel gered worden. In de meeste gevallen werkt het om een zogenaamde key extractor te gebruiken. Dit is een apparaatje waarmee sleutels die deels in een slot blijven steken los te krijgen. Wanneer er echter niet de beschikking is over een dergelijk apparaat, dan is het mogelijk om ook andere hulpmiddelen te gebruiken. 

> Vandaag besteld, morgen in huis: Bekijk nu de ART 5 schijfremsloten!

Bescherm niet alleen je voertuig, maar ook jezelf! Om de veiligheid te verhogen en om jezelf te beschermen tegen weersomstandigheden en wind. Bekijk eens deze uitgelichte producten: