AXA Muuranker ART4 - Oranje

Waardering:
100% of 100

AXA Muuranker ART4 - Oranje

Waardering:
100% of 100
Prijs (incl. btw)
Normale prijs € 59,95 Speciale prijs € 45,50
Verzending Gratis
Korting € 14,45
AXA Muuranker ART4 - Oranje
AXA Muuranker ART4 - Zwart
Op voorraad
Op werkdagen vóór 23:59 uur besteld = morgen gratis bezorgd!* i
Dit geldt enkel op werkdagen

Een muuranker is bijzonder nuttig om een tweewieler extra te beveiligen tegen diefstal. Door je motor, scooter of bromfiets met een kettingslot te bevestigen aan een muuranker verklein je de kans op diefstal enorm! Dit komt omdat een tweewieler op deze manier niet kan worden opgetild en meegenomen in een busje of iets dergelijks. Het meest ideale van een muuranker is dat het bijna overal kan worden gemonteerd. Zo kan het AXA-muuranker in een schuur worden gemonteerd, maar ook in een garage of op de muur van je huis. Daarnaast is het ook mogelijk om het anker aan de grond te bevestigen, als zogeheten vloeranker. In het geval van het bij huis stallen van motoren kan het zo zijn dat de verzekeraar eist dat er sprake is van een muuranker. Aangezien dit anker over een ART 4 keurmerk beschikt, wordt het antidiefstalmiddel geaccepteerd door de verzekeraars. Uiteraard dient het voertuig dan ook met een goedgekeurd slot vastgezet te worden aan het AXA muuranker.
Het muuranker van AXA is gemaakt van gehard staal en heeft een beugel met een diameter van 14 millimeter. Ook het slothuis is gemaakt van gehard staal, waardoor het een beveiligingsniveau van 20 heeft. Hierdoor komt het totaalgewicht uit op 1,4 kilogram. Het anker van AXA wordt standaard geleverd met het bevestigingsmateriaal. Het bevestigen is overigens bijzonder eenvoudig. Het enige waar rekening mee gehouden moet worden is dat er voldoende ruimte overblijft om het voertuig met een ketting vast te zetten. De buitenmaten van het muuranker zijn 13 x 14,8 centimeter (inclusief beschermingskapje). Het AXA muur- of vloeranker is uitgevoerd in een opvallende kleur zodat iedereen van een afstand kan zien dat de tweewieler bevestigd is aan een vast object.

Let op! Een muuranker/vloeranker dient in beton of steen te worden aangebracht. Hierop zijn de ankers getest en goedgekeurd.

Specificaties AXA Muuranker ART4:

- Keurmerk: ART 4
- Toelatingsnummer: MBT 4197
- Beveiligingsniveau: 20
- Schroefgaten: 2
- Afmeting anker: 13 x 14,8 cm (inclusief beschermkapje)
- Afmeting binnenmaat: 5,3 x 6,0 cm (op het breedste punt)
- Gewicht: 1,4 kg
- Materiaal: Gehard staal
- Stof- en waterbestendig: Ja
- Alarm: Nee
- Geschikt voor muur en vloer
- Extra: Inclusief bevestigingsmateriaal

Lees door
  • Gehard stalen beugel en slothuis
  • Ook geschikt als vloeranker
  • ART 4 keurmerk
  • Gemakkelijk te bevestigen
  • Exclusief kettingslot
  • Moet op beton of steen worden aangebracht
Specificaties
Meer Informatie
EAN-code8713249237909
MerkAXA
SerieAXA Muuranker
Voordeelbundels
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:AXA Muuranker ART4 - Oranje
Uw waardering