Sorteren op:

AXA motorslot: vóór 23.59 uur besteld = volgende dag in huis

Het goed op slot zetten van een motor is in meerdere opzichten belangrijk. In de eerste Lees door

We kunnen geen producten vinden die overeenkomen met de selectie.
plaats zorgt dit ervoor dat dieven geen goede kans krijgen om de motor te stelen. Een goed slot zorgt dat dieven ontmoedigd worden om te proberen de motor te stellen. Kies voor een AXA motorslot, verkrijgbaar in diverse ART protectie waarden.

AXA motorsloten: een motor onderhouden

Een motor goed onderhouden is erg belangrijk. Hier kan zelf iets aan gedaan worden. Denk bijvoorbeeld alleen al aan het regelmatig wassen en poetsen van de motor. Dit zorgt ervoor dat het vuil geen kans krijgt om om zich heen te grijpen. Vaak is een emmer warm water en een goede doek al voldoende om de motor in goede conditie te houden. Wanneer het winter wordt, is dit misschien iets vaker nodig. Gebruik naast een AXA motorslot bijvoorbeeld een motorhoes.

Wees ook zorgvuldig met het laten uitvoeren van onderhouden door erkende bedrijven. Hoe meer kilometers worden gereden, hoe meer kans er op slijtage is. Dit hoeft geen probleem te zijn, zolang er maar voldoende aandacht aan besteed wordt. De combinatie van het goed schoonhouden en regelmatig laten onderhouden zorgt ervoor dat het voertuig gemakkelijk vele jaren mee kan. Dit geldt zeker wanneer de motor ook goed op slot wordt gezet. Kies voor een motorslot van AXA, voor 23.59 uur besteld = de volgende dag in huis.

> Gratis verzending: bekijk nu de Shark helmen!