Sorteren op:

Antraciet Shark helmen: Tot 40% korting!

Antraciet Shark helmen zijn altijd populair als het gaat om de aanschaf van een goede helm. Lees door

Van laag naar hoog sorteren

5 producten in totaal

Filteren
per pagina
Van laag naar hoog sorteren

5 producten in totaal

Filteren
per pagina
Het heeft onder andere te maken met de goed passende kleur die in veel situaties te gebruiken is. Daardoor past de helm bij heel veel verschillende soorten motoren en scooters. Bovendien is het ook nog eens zo dat er heel veel verschillende modellen in het assortiment terug te vinden zijn. Dat betekent dus ook dat er naar meer gekeken moet worden dan de kleur alleen. Zo is bijvoorbeeld ook de prijs een belangrijke factor. Al is die in ieder geval altijd laag te noemen. Het is daarnaast ook altijd belangrijk om goed uit te zoeken of de antraciet-kleurige helm van Shark een goede pasvorm heeft. 

Antraciet helm van Shark: pluspunten bij aanschaf

Wanneer een aankoop wordt gedaan, dan ligt de nadruk er natuurlijk vooral op dat de antraciet Shark helm de goede kleur moet hebben. Er zijn echter ook nog een aantal punten van aandacht die ook meegenomen moeten worden bij het bepalen van de keuze. Dit zijn de voordelen die bij de aanschaf van een helm komen kijken. Denk dan bijvoorbeeld aan:

  • Flinke kortingen op de aanschafprijs
  • Vandaag voor 23.59 bestellen, morgen thuis afgeleverd krijgen
  • Hogere korting bij aankoop in bundel
  • Mogelijkheid tot achteraf betalen
  • Geen kosten voor verzenden

Wanneer al deze pluspunten bij elkaar worden opgeteld is het al snel duidelijk waarom het aanschaffen van een antraciet helm van Shark juist nu heel slim kan zijn. Het is immers niet gebruikelijk dat er gelijktijdig zoveel voordelen te krijgen zijn. Omdat ook de kwaliteit op orde is en er voldoende aandacht is voor het gebruiksgemak, dan is er eigenlijk niets wat een goede aanschaf in de weg hoeft te staan. Zo kan er direct de weg mee op worden gegaan.

> De Shark Evo & Shark helm Skwal bestellen: Vóór 23:59 uur = morgen in huis!

Een helm achterlaten bij de motor

Het kan lastig zijn om met de motor op pad te gaan en dan onderweg te stoppen. Wat moet er dan immers met de helm worden gedaan? In sommige gevallen kan het slim zijn om de helm gewoon bij de motor achter te laten. In dat geval kan dit het best worden gedaan door de helm op slot te zetten samen met de motor. Dit houdt dus in dat een goed slot, het liefst van ART 5-kwaliteit, moet worden aangeschaft dat goed genoeg is om zowel de helm als de motor mee op slot te zetten. Een kettingslot heeft de voorkeur.

Motorhoes kopen? Goede keus, want zo bescherm je goed je motor tegen weersinvloeden. Bekijk ook eens deze pareltjes:

> Bezorging = gratis: Bestel de Shark Evoline 3 helm!