Sorteren op:

Antraciet crosshelm kopen: voor 23:59 uur besteld, morgen al op de crossbaan!

Ben je regelmatig op de crossbaan te vinden met jouw razendsnelle crossmotor? Dan heb je een Lees door

Van laag naar hoog sorteren

1 product

Filteren
per pagina
Van laag naar hoog sorteren

1 product

Filteren
per pagina
goede crosshelm nodig. Een crosshelm is speciaal ontwikkeld voor motorrijders die off road rijden of regelmatig naar de crossbaan gaan. Is je crosshelm aan vervanging toe? Dan kun je een nieuwe helm online bestellen. Wij verkopen niet alleen hoogwaardige crosshelmen met ECE keurmerk, maar kunnen deze helmen ook erg snel leveren. Bestel je jouw nieuwe crosshelm voor 23:59 uur op een werkdag, ofwel van maandag tot en met vrijdag, dan heb je jouw nieuwe helm de volgende dag al in huis. Dit betekent dat je de crossbaan morgen al onveilig kunt maken met jouw gloednieuwe crosshelm.

Tot 40% korting op uw antraciet crosshelm

Bestel je de antraciet crosshelm bij Helmonline.nl, dan koop je een antraciet crosshelm met het ECE keurmerk. Bij ons profiteer je op een aantrekkelijke korting. Deze korting kan oplopen tot 40 procent. Met deze hoge korting bespaar je tientallen euro's, zonder dat je hier iets voor hoeft te doen. Wil je van de lage prijs profiteren? Bestel jouw favoriete antraciet crosshelm dan direct in onze online shop.

> Bestel online de Shark Evoline 3 helm: Kies zelf een aflevermoment en plek!

Tips om uw crosshelm te onderhouden

Crosshelmen worden snel vies. Dit komt simpelweg omdat deze helmen bij het off road rijden gedragen worden of te maken krijgen met de modderige omgeving van een crossbaan. Wil je zo lang mogelijk plezier hebben van jouw crosshelm? Dan is het belangrijk je helm goed schoon te maken, iedere keer als je de crosshelm gebruikt heeft. Dit doet je als volgt:

  • Neem een vochtige doek en wrijf de helm voorzichtig schoon. Controleer goed of er geen steentjes op de buitenschaal van de helm zitten, want deze kunnen voor krassen zorgen als je hier met een doek overheen wrijft.
  • Zit er hardnekkig vuil op de helm? Doe dan een druppeltje afwasmiddel op een schone en vochtige doek en maak hier de helm mee schoon.
  • Verwijder regelmatig de binnenvoering van de helm, om deze goed te reinigen met neutrale zeep. Doe je gel in uw haar, dan reinig je de binnenvoering extra vaak.

Andere interessante producten: