Airoh helmen

Beschik jij over een scooter? Dan is het verplicht om een helm te dragen.

Er zijn geen producten die overeenkomen met de selectie.

Veel jongeren vinden het niet leuk om een helm te dragen omdat het er vaak niet zo mooi uit ziet. Er zijn echter zoveel helmen verkrijgbaar, dat er ook een aantal hele mooie en stoere tussen zitten.

Helm aanschaffen
Indien je over een scooter beschikt, is het verplicht om een helm aan te schaffen. Het dragen van een helm op de scooter is verplicht. Wanneer er sprake is van een ongeluk, kan de helm veiligheid bieden aan het hoofd. Het beschermt het hoofd tegen schade.

Wanneer je een helm gaat aanschaffen heb je keuze uit enorm veel verschillende helmen. Zo zijn er verschillende modellen verkrijgbaar. Ook heb je keuze uit enorm veel verschillende merken. Een voorbeeld van een bekend merk op het gebied van scooter helmen is Airoh. De Airoh helmen staan bekend om hun gave uistraling.

Airoh Helm

Airoh is een bekend merk en aanbieder op het gebied van scooter helmen. Deze helmen bieden maximale bescherming voor het hoofd. Tevens zien de helmen er erg stoer uit. Dit is de reden waarom veel mensen er voor kiezen om een Airoh helm aan te schaffen. Het merk Airoh is oorspronkelijk een Italiaans merk. De Airoh helmen zijn uiteraard ook in Nederland verkrijgbaar. Tevens zijn ze verkrijgbaar in verschillende modellen en kleuren. Er zit dus voor iedereen wel een helm naar wens tussen. 


 

Shark helmen Caberg helmen Held rugzakken Schuberth helmen Vinz helmen