Vóór 23.59 uur besteld = morgen gratis bezorgd
 • Voor 23.59 uur besteld
  = morgen in huis
 • Gratis verzending op
  gehele assortiment
 • Kies zelf je aflevermoment
  & afleverplek
 • ECE keurmerk op
  alle helmen
 • Wat is mijn maat?

Scooterzitje voor het veilig vervoeren van uw kind

Een scooterzitje kopen is een ideale oplossing als u uw kind op een veilige manier op de scooter wenst te vervoeren. Bij Helmonline.nl kunt u een veilig scooterstoeltje kopen die geschikt is om te gebruiken op vrijwel alle scooters.

1 artikel(en)

1 artikel(en)

De montage van het scooterzitje is bijzondere eenvoudig en uiteraard is er sprake van het keurmerk TUV. Zo weet u zeker dat het scooterzitje gekeurd is en veilig is bevonden voor het vervoer van kinderen. Het zitje kan op de scooter bevestigd worden met zadelvergrendeling en dat biedt meteen een preventieve maatregel ter voorkoming van diefstal van het scooterstoeltje.

Scooterstoeltje voor kinderen van 2 tot 8 jaar

Het kopen van een scooterzitje biedt u de gelegenheid om een kind in de leeftijd van 2 tot 8 jaar te vervoeren op uw scooter. Het scooterstoeltje kan daarbij een gewicht dragen tot dertig kilogram en is bovendien weerbestendig, zodat het stoeltje op de scooter gemonteerd kan blijven. Overigens kunt u het universele kinderzitje ook gebruiken om een kind op een brommer of op een motor te vervoeren. Naast een scooterzitje is het ook goed om te kijken naar een helm. Neem eens een kijkje bij onze jethelmen aanbiedingen of misschien is een scooterhelm kopen interessant voor u. Indien u bij Helmonline.nl een scooterzitje bestelt voor het vervoer van uw kind op uw scooter, brommer of motor, dan profiteert u altijd van een scherpe prijs. Hier vindt u uw scooterzitje goedkoop en snel, want als u vandaag besteld, dan heeft u het goedkope scooterzitje morgen in huis. U profiteert u trouwens van scherpe scooterzitje prijzen, want wij kortingen die oplopen tot wel 40%! Daarbij komt nog het voordeel dat er bij u geen extra kosten in rekening worden gebracht voor het verzenden van het kinderzitje voor de scooter. Bent u naast een scooterzitje ook op zoek naar een helm? Bij ons kunt u voordelig en snel een helm kopen online!

Shark helmen Caberg helmen HJC helmen Schuberth helmen Vinz helmen