Vóór 23.59 uur besteld = morgen gratis bezorgd
 • Voor 23.59 uur besteld
  = morgen in huis
 • Gratis verzending op
  gehele assortiment
 • Kies zelf je aflevermoment
  & afleverplek
 • ECE keurmerk op
  alle helmen
 • Wat is mijn maat?

Motorzitje voor vervoer van uw kind op de motor

Een motorzitje stelt u in de gelegenheid om uw kind op veilige wijze achterop de motor te vervoeren. Bij Helmonline.nl kunt u een TUV goedgekeurd motorstoeltje kopen, zodat u daarmee verzekerd bent van de veiligheid en betrouwbaarheid.

1 artikel(en)

1 artikel(en)

U profiteert bij het kopen van een motorzitje direct van meerdere voordelen. Zo is het zitje op een zeer eenvoudige manier te monteren en door de bevestiging aan de buddyseat wordt gelijk een preventie maatregel genomen tegen diefstal van het motorzitje. Het motorstoeltje is bestand tegen uiteenlopende weersomstandigheden, zodat de motor met het zitje buiten gestald kan worden.

Motorstoeltje geschikt voor kinderen van 2 tot 8 jaar

In het aanbod van Helmonline.nl kunt u motorstoeltjes vinden die geschikt zijn voor kinderen in de leeftijdscategorie van 2 tot 8 jaar met een gewicht dat tussen de 14 kilo en 30 kilo is gelegen. Nog een voordeel van het motorzitje voor het vervoer van uw kind is, dat het aangeboden type over universele eigenschappen beschikt en daardoor geschikt is voor toepassing op bijna alle motoren. Het zitje kan bovendien eveneens gebruikt worden voor scooters en brommers. Daarnaast is het interessant om een goedkope motorhelm te kopen, dit kan een sterke integraalhelm zijn, maar ook een praktische systeemhelm. Indien u bij Helmonline.nl het motorstoeltje bestelt, dan betaalt u geen verzendkosten. Daarnaast profiteert u altijd van een scherpe prijs. De levertijd van dit product varieert van een tot drie dagen en u hebt meerdere betaalopties tot uw beschikking om het motorzitje online te betalen. Plaats uw bestelling en maak een keuze uit PayPal, iDeal of reken af met een creditcard. Bekijk ook onze andere verschillende soorten helmen.

Shark helmen Caberg helmen HJC helmen Schuberth helmen Vinz helmen