• Voor 23.59 uur besteld
  = morgen in huis
 • Gratis verzending op
  gehele assortiment
 • Kies zelf je aflevermoment
  & afleverplek
 • ECE keurmerk op
  alle helmen
 • Wat is mijn maat?

Motor rugzak: tot 40% korting!

Een motor rugzak bied jou als motorrijder of scooterrijder natuurlijk praktisch gemak. De motor rugzakken zijn geschikt om spullen in te vervoeren en door de handige draagconstructie heb je altijd de handen vrij om tijdens het motorrijden aan het stuur te houden.

19 artikel(en)

19 artikel(en)

De draagconstructie van de motor rugzak bestaat in de basis uit twee schouderriemen in combinatie met bijvoorbeeld een borstsluiting of heupsluiting. Motor rugzakken bieden uitkomst voor motorrijders die geen spullen in een andere ruimte op de motor kunnen herbergen, bijvoorbeeld vanwege de afmetingen van de te vervoeren spullen of schokgevoeligheid van bepaalde apparatuur. Bovendien beschikken moderne en sportieve motoren tegenwoordig nog maar over een beperkte opbergruimte, zodat het dragen van een motor rugzak een uitkomst is.

Al uw spullen meenemen tijdens het rijden

Rijden op de motor is heerlijk en geeft een bevrijdend gevoel. Als het kon, dan reden we met zijn allen overal naar toe op de motor. Het enige wat dat beperkt is dat de bagagemogelijkheden niet optimaal zijn. Een oplossing hiervoor zijn motor rugzakken. Er zijn vele verschillende tassen die de bagagemogelijkheden vergroten en reizen een stuk eenvoudiger maken. 

Een rugtas is pas een motorrugtas als er een mogelijkheid is om de tas rondom uw borst of middel kan vastmaken. Dit is zeer belangrijk voor een motorrugzak. Het mag niet gebeuren dat een rugzak zomaar van uw rug afglijdt als u de bocht doorgaat. 

Motor rugzakken met specifieke eigenschappen

Motor rugzakken beschikken over andere eigenschappen dan de doorsnee rugzak. Zo wordt er bij het ontwikkelen van een motor rugzak rekening gehouden met de wensen van de gemiddelde motorrijder. Er kunnen speciale zakjes zijn aangebracht, waar bijvoorbeeld een smartphone in kan worden opgeborgen en voor het dragen van oortjes tijdens het rijden kan er van de kabelgaten in de motor rugzak gebruik worden gemaakt. Er wordt vaak ruimte geboden voor het vervoeren van een laptop en er zijn zelfs speciale motor rugzakken die de gelegenheid bieden om een tweede helm te vervoeren. Uiteraard kan er altijd een keuze worden gemaakt uit speciale modellen, zoals een motor rugzak met een harde buitenschelp, die op ergonomisch en aerodynamisch gebied is aangepast. Bekijk online de mogelijkheden op het gebied en bestel de gewenste motor rugzak online.

Shark helmen Caberg helmen HJC helmen Schuberth helmen Vinz helmen