• Voor 23.59 uur besteld
  = morgen in huis
 • Gratis verzending op
  gehele assortiment
 • Kies zelf je aflevermoment
  & afleverplek
 • ECE keurmerk op
  alle helmen
 • Wat is mijn maat?

Helmmuts online kopen: gratis verzending

Een helmmuts wordt veel gedragen onder de motorhelm en dat is niet zonder de reden. De helmmutsen bieden namelijk meerdere voordelen tijdens het motorrijden, zoals dat een warme hals en warme kin gegarandeerd zijn.

1 artikel(en)

1 artikel(en)

Ook voorkomt het dragen van een helmmuts dat een oorbel bijvoorbeeld in de voering van de helm blijft haken. Zo zijn er nog meer voordelen op te noemen bij het dragen van helmmutsen. De helm wordt met het dragen van een helmmuts bijvoorbeeld minder vettig doordat de hoofdhuid en het haar beschermd worden door de muts. Bovendien kan de helmmuts gewoon worden gewassen in de wasmachine en profiteert u van het voordeel dat een helm steviger aansluit op het hoofd. De helmmuts wordt vaak gebruikt bij integraalhelmen.

Helmmutsen voor zomer en winter

Een helmmuts voorkomt een koude hals en kin in de winter, maar ook in de zomer kunnen helmmutsen dienst doen. Zo worden er speciale mutsen voor het dragen onder de helm ontwikkeld, die van vochtafvoerend materiaal zijn gemaakt. Dat voorkomt tijdens warme zomerdagen dat het materiaal transpiratievocht opneemt. U kunt bij Helmonline.nl een muts bestellen als u een motorhelm koopt en profiteren van alle voordelen tijdens het motorrijden. Na bestelling kunnen wij binnen een tot drie werkdagen de helmmuts op het gewenste adres afleveren. Wij bezorgen gratis, zodat u alleen de prijs voor de muts onder de helm betaalt. Overigens is dit product uiteraard ook geschikt voor het rijden van langere afstanden of de scooter of een brommer. U kunt uw bestelling op diverse manieren afrekenen, zoals met een creditcard, via iDeal of via PayPal. Naast uw helmmuts op zoek naar een nieuwe helm? Vindt snel de beste helmen voor bij de helmmuts!

Shark helmen Caberg helmen HJC helmen Schuberth helmen Vinz helmen