Sorteren op:

ABUS motorslot: bestel vóór 23.59 u = morgen in huis

Op zoek naar een ABUS motorslot? Goed plan. ABUS motorsloten zijn betrouwbare, sterke en gebruiksvriendelijke sloten. Lees door

Van laag naar hoog sorteren

8 producten in totaal

Filteren
per pagina
Van laag naar hoog sorteren

8 producten in totaal

Filteren
per pagina
Bekijk ons assortiment en ontdek de vele varianten van dit merk. Kettingsloten en schijfremsloten variëren namelijk onderling ook qua mogelijkheden.

Gebruik het filtermenu aan de linkerkant van het scherm om de juiste ABUS motorsloten te vinden. Kies voor met of zonder alarm. Kies voor de juiste lengte kettingslot en maak keuze uit diverse kleuren. Heb je vragen over de sloten? Ons contactteam staat voor je klaar. Neem contact op, wij helpen je graag verder.

De voordelen van een motorslot van het merk ABUS

ABUS is een bekend merk binnen de slotenbranche. En dat is niet zo gek, het brede assortiment en de hoge kwaliteit zijn ook om enthousiast over te worden. Ook voor motoren zijn er veel varianten sloten te vinden. Wat zijn nu de voordelen van deze motorsloten van ABUS?

  • Voorzien van ART4 keurmerk
  • Beschikbaar als kettingslot en schijfremslot
  • Mogelijk met alarm
  • Waterafstotend
  • Stofbestendig

Daarnaast profiteer je tijdens het bestellen natuurlijk ook van onze voordelen: gratis verzending en snelle levering!

ABUS motorsloten: multifunctioneel

ABUS motorsloten zijn natuurlijk in de eerste plaats bedoeld om er motoren mee op slot te zetten. Dit is echter bij lange na niet de enige optie die er is. De sloten kunnen ook heel goed gebruikt worden om allerlei andere spullen en ruimtes mee te vergrendelen. Dit komt door de hoge kwaliteit volgens het ART-keurmerk. Dit biedt veel mogelijkheden. Denk bijvoorbeeld alleen al aan het op slot zetten van:

  • Fiets
  • Scooter
  • Een boot
  • Een loods of schuur
  • Losse spullen zoals tuinmeubelen

De sloten op deze pagina worden voornamelijk gebruikt voor motors.

Een goed slot kiezen

Wil je een motor goed beveiligen, kies dan voor een slot met een ART 4 of ART 5 keurmerk. Een slot krijgt alleen een keurmerk toegekend als het aan alle voorwaarden voldoet van ART. Je kunt er dus op aan dat een slot met ART keurmerk een kwalitatief hoog slot is.

ART 4 motorsloten – dus ook de ABUS motorsloten – zijn erg populair. Deze sloten zijn vaak gepantserd. Dit geldt zowel voor het huis van het slot als voor de schakels of kabels die gebruikt worden. Bovendien zitten er vaak beschermlagen omheen.

Andere interessante producten: