Sorteren op:

ABUS kettingslot: Tot wel 40% korting!

Op zoek naar een ABUS kettingslot om je fiets, motor of scooter mee vast te zetten? Lees door

Van laag naar hoog sorteren

12 producten in totaal

Filteren

12 producten in totaal

Filteren
Dan zit je hier op de juiste plek. In ons assortiment vind je diverse kettingsloten van het merk ABUS. Weet je al naar wat voor soort slot je op zoek bent? Eentje met ART keurmerk? Dan is het in ieder geval belangrijk dat je goed kijkt welke je nodig hebt. Zeker wanneer je wilt verzekeren.

Kettingsloten van ABUS krijgen een zeer goede waarderingen volgens het ART-keurmerk. Wil je een fiets verzekeren, dan vragen verzekeraars vaak minimaal een ART 2 kettingslot. Voor scooter ART 3 en voor motoren ART 4 of 5. Hoe hoger het getal, hoe beter de beveiliging van het ABUS kettingslot.

De opties met een ABUS kettingslot

Een kettingslot van ABUS is ideaal om je voertuig vast te zetten aan een niet te verplaatsen object. Denk aan een lantarenpaal, stevig hek of een muuranker. Op deze manier wordt je motor of scooter niet zomaar weg gesleept. Let er wel op dat je kettingslot lang genoeg is. Hoe langer het kettingslot, hoe beter je het slot om een object heen kunt binden. De kettingsloten zijn ook zeer geschikt als ABUS motorslot of scooterslot.

Je kunt een ABUS kettingslot gemakkelijk inzetten om allerlei soorten objecten vast te maken. In de eerste plaats wordt vaak aan scooters, brommers en motoren gedacht. Maar natuurlijk kun je met een ABUS kettingslot ook bijvoorbeeld tuinmeubilair vast zetten aan een muuranker of een grondanker. Ook hier is een kettingslot van ABUS geschikt voor.

De voordelen van de ABUS kettingsloten

ABUS kettingsloten zijn ideaal. Hoog van kwaliteit, prettig in gebruik. Zoek je een kettingslot met een ART keurmerk? De meeste ABUS kettingsloten zijn voorzien van dit kwaliteitskeurmerk. Dit keurmerk zegt natuurlijk veel over de hoge kwaliteit, maar kan ook heel praktisch zijn. Wil je een verzekering afsluiten voor je fiets? Dan wordt vaak minimaal ART 2 (met twee sterren) vereist.

Wat zijn andere voordelen van een ABUS kettingslot? Dat sommen we graag voor je op:

  • Diverse lengtes, tot wel 170 cm
  • Mogelijk met alarmfunctie
  • Beschikbaar met ART 2, 3 of 4
  • Altijd 2 sleutels meegeleverd
  • 2 jaar garantie

Ook interessant: