3x leuke scooterroutes in Madrid

Het centrum van Madrid is vrij groot. Wil je alle bezienswaardigheden zien en ga je de stad te voet verkennen, dan kost dit veel tijd. Om tijd te besparen en toch alles te kunnen zien, kun je er ook voor kiezen om een scooter te huren. In dit artikel lees je welke drie routes je kunt volgen als je inderdaad een scooter hebt gehuurd in Madrid.

3x leuke scooterroutes in Madrid

Naar het stadion van Real Madrid

Ben je een echte sportfanaat? Rijd dan met de scooter richting het stadion van Real Madrid, ook wel het Santiago Bernabeu Stadion genoemd. In dit stadion hebben veel topvoetballers op het veld gestaan, waaronder David Beckham, Cristiano Ronaldo, Zinedine Zidane en onze eigen Ruud van Nistelrooy. Zeker als je van voetbal houdt, is het een aanrader om dit stadion te bezoeken.

Tip: wil je een stadiontour doen? Koop je kaartjes dan van tevoren online. Het is namelijk erg druk bij de kassa’s van het stadion. Door je kaartjes online te kopen, voorkom je dat je in een lange rij bij de kassa moet staan. Bovendien zijn de kaartjes voor de Real Madrid stadiontour online vaak goedkoper dan aan de kassa van het Santiago Bernabeu Stadion.

Naar stadspark Parque del Buen Retiro

Je kunt er ook voor kiezen met de scooter richting Parque del Buen Retiro te rijden, het stadspark van Madrid. Dit park wordt ook wel het Retiropark genoemd en wordt niet alleen veel bezocht door toeristen, maar ook door Madrilenen. Parkeer je scooter bij de ingang van het park en je kunt de hele dag lekker in het park verblijven. Je kunt hier zelfs een bootje huren, als je zin hebt om een eindje te varen.

Scooterhelmen

VINZ Fiori - Mat Licht Blauw / Wit
VINZ Fiori - Mat Licht Blauw / Wit
Onze prijs (incl. btw)
Normale prijs  79,95 Vanaf  69,95
Vóór 23:59 uur besteld = morgen in huis*
Shark Nano Blank - Zilver
Shark Nano Blank - Zilver
Onze prijs (incl. btw)
Normale prijs  159,99 Vanaf  127,99
Vóór 23:59 uur besteld = morgen in huis*
VINZ Stelvio - Wit
VINZ Stelvio - Wit
Onze prijs (incl. btw)
Normale prijs  79,95 Vanaf  69,95
Vóór 23:59 uur besteld = morgen in huis*

> Vandaag besteld = morgen in huis: De HJC helm!

Op zondag: naar de wijk El Rastro

Wil je een scooter huren op zondag? Rijd dan richting de buitenwijk El Rastro. Hier wordt op zondag namelijk een vlooienmarkt georganiseerd. In de hoofdstraat van de wijk kun je op zondag kleding kopen, maar in de zijstraten kun je ook kunst, antiek, meubels en boeken kopen. Al ben je niet echt van plan om te gaan shoppen: het is toch leuk om de grote vlooienmarkt te zien. En omdat je zo in El Rastro bent als je een scooter hebt, heb je eigenlijk geen reden om de markt niet te bezoeken.

Goedkoop een scooter huren in Madrid: tips

Je wil niet alleen een goede scooter huren, maar je wil ook een goedkoop voertuig huren in Madrid. Wij geven je graag enkele tips om zo goedkoop mogelijk een scootertje te kunnen huren in de Spaanse stad.

  • Vergelijk de prijzen van diverse verhuurbedrijven met elkaar. Zo vind je het goedkoopste verhuurbedrijf al snel.
  • Check de kleine lettertjes van je huurcontract. Zo weet je zeker dat je achteraf niet met onverwachte kosten geconfronteerd wordt.
  • Huur je scooter eventueel voor enkele dagen. Zeker als je meerdere dagen op de scooter rond wil rijden, kun je je scooter beter direct voor enkele dagen huren. In dit geval krijg je namelijk korting op de totale huurprijs en ben je goedkoper uit dan wanneer je iedere dag opnieuw een scooter gaat huren.

> Gratis verzending op het gehele assortiment scooterhoezen!

Jethelm kopenIntegraalhelm kopenSysteemhelm kopenKinderhelm kopen

Ook leuk om eens te doen: 3 populaire scooterroutes in Valencia!